Szolgáltatások

Honlapkészítés

Modern világunkban már alapkövetelmény, hogy cége jelen legyen a világhálón. Weboldalával kapcsolatos elképzeléseit, kéréseit gyorsan és hatékonyan kivitelezzük, legyen az egy egyszerű bemutatkozó honlap, egy professzionális egyedi honlap, egy minden igényt kielégítő webáruház vagy egy komplett hírportál. Természetesen a felsoroltakon kívül egyedi igényeit is szívesen elkészítjük.

Arculattervezés

A céges arculat kialakítása döntő fontosságú egy vállalkozás életében, hiszen a látogatók elsődlegesen ez alapján alkotnak véleményt cégéről. Vállalkozása teljes webes arculatát (logó, névjegykártya, céges levélpapír, weboldal design) megtervezzük Ön helyett. Az általunk készített weboldalaknál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a manapság népszerű „responsive” megjelenést  optimálisan ötvözzük attraktív design megoldásainkkal.

Weboldal felújítás

A megújulás, modernizálás garantáltan vonzza a látogatókat, vagyis növeli weboldala eredményességét. Elavult, kis forgalmat generáló vagy nehezen kezelhető honlapját rövid idő alatt vonzóvá varázsoljuk. A weboldal felújítás állhat grafikai újratervezésből (weboldal redesign), tartalomkezelő rendszerre való átállásból, rossz illetve hibás kódok kijavításából, és a honlap optimalizálásából.

Domain ügyintézés

Az igazán jó domain név kiválasztása nem egyszerű feladat. Ha úgy érzi megtalálta az Önnek legmegfelelőbb domain nevet, viszont nem kíván időt és energiát fektetni a regisztrációval  kapcsolatos papír munka elvégzésére, cégünk szívesen áll rendelkezésére. Teljes körű domain ügyintézési szolgáltatásunkat választva az igényléssel járó összes adminisztratív feladatot elvégezzük Ön helyett, domain regisztrátor partnerünk segítségével.

Tárhely szolgáltatás

Kedvező tárhely ajánlataink között garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Ha könnyedén és biztonságosan kívánja elhelyezni most készülő vagy már meglévő honlapját, webáruházát, levelezését válasszon színvonalas tárhely csomagjaink közül, melyet úgy állítottunk össze, hogy az maximálisan megfeleljen a magánszemélyek, valamint a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára is.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás rendkívül összetett és bonyolult folyamat, melynek keretében először az Ön által megadott kulcsszavakra optimalizáljuk weboldalát, majd linkeket építünk, beregisztráljuk releváns katalógusokban, stb. Egy jól optimalizált honlap, amely az internetes keresők találati listájának előkelő helyén szerepel, nem csak látogatókat vonz, profitot is generál. Hatékonyan kialakított keresőoptimalizálással garantáltan növelheti weboldala versenyképességét.

Karbantartás, hibaelhárítás

A folyamatosan friss és értékes információval ellátott weboldal garantálja a látogatók elégedettségét. Amennyiben Ön nem kíván időt és energiát fektetni weblapja állandó karbantartására, cégünk folyamatosan frissíti a felhasznált modulokat, feltölti az Ön által megadott tartalmakat. Kimagaslóan fejlett szakértelmünkkel bármilyen jellegű hibát kijavítunk, legyen az akár hibás forráskód, vírusos honlap vagy elcsúszott megjelenés.