Munkamódszer

Igényfelmérés és elemzésDíjmentes igényfelmérés és elemzés

Igényfelmérésünk során összegyűjtünk minden olyan információt, amire szükségünk lehet a weboldal elkészítéséhez. Részletesen felmérjük az ügyfél pontos igényeit, elképzeléseit, meghatározzuk a projekt célját, célközönségét, arculatát, funkcióit és azokat a fontosabb kulcsszavakat, melyek segítik vállalkozását a keresőkben történő megjelenésnél.

Koncepció és Árajánlat készítés

Részletes megoldási tervezetet készítünk az előzetes felmérés során elhangzott ötletek és igények alapján, melyben tételesen felvázoljuk a projekt menetét és az elkészítéshez szükséges időtartamot. Az elfogadott koncepcióterv alapján, ügyfelünknek egyéni, személyre szabott árajánlatot készítünk, mely tartalmazza a honlap kivitelezésének pontos összegét.

SzerződéskötésSzerződéskötés

Az árajánlat elfogadása után a szerződés megkötése következik. Ebben a szakaszban pontosan meghatározzuk a szerződésben foglaltakat, és mellékletként hozzácsatoljuk a már véglegesített tervezetet is. Az aláírást követően megkezdődik a projekt tényleges megvalósítása.

Tervezés és Design készítésTervezés és Webdesign

Ez az eljárás mindig a webdesign kialakításával kezdődik, ezzel párhuzamosan készítjük el a honlaphoz tartozó adatbázist, file struktúrát stb., amely átlagosan 5-10 munkanapot vesz igénybe a honlap összetettségétől, jellegétől függően. Elvárásait pontosan szem előtt tartva olyan kreatív, modern grafikát készítünk, amely tükrözi cége tevékenységét, letisztult és ergonomikus megjelenést biztosít.

ProgramozásProgramozás

A programozási eljárás során az elkészített arculati elemeket ötvözzük a tervezett funkciókkal. Könnyen kezelhető adminisztrációs felületet hozunk létre, amelynek segítségével Ügyfelünk alapszintű szövegszerkesztői ismeretekkel egyszerűen módosíthatja honlapja teljes tartamát. A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a honlap keresőbarát kialakítására.

TesztelésTesztelés

A tesztelés első fázisában átvizsgáljuk a honlapot, ellenőrzünk minden funkciót. Amikor ezzel készen vagyunk, az elkészült tervet elérhetővé tesszük egy belső rendszeren, majd megismertetjük az ügyfelet az adminisztrációs felület adta lehetőségekkel és megkérjük, hogy tesztelje weblapját. Ha elégedett és úgy érzi sikeres volt a tesztelés folyamata következhet az átadás.

Átadás / ÁtvételÁtadás / átvétel

A véglegesítés után a honlapot elhelyezzük a kiválasztott tárhelyre, és igény szerint feltöltjük az oldalak tartalmát. Az adminisztrációs rendszer segítségével Ügyfelünk bármikor módosíthatja, szerkesztheti a feltöltött adatokat. Végül egy írásos dokumentációval segítjük a honlap adminisztrációs felületének megismerését.

Online supportOnline support

Elkészült projektjeinkkel kapcsolatban szívesen állunk további rendelkezésére. Kérésre feltöltjük az Ügyfél által nyújtott információkat a honlapra, ezzel is időt megtakarítva a megrendelőnek. 0-24h online support-ot biztosítunk a további zavartalan és eredményes működés érdekében.