Arculattervezés

Hagyományos helyett exkluzív megjelenést szeretne? Mi megtervezzük Önnek!

Vállalkozása webes arculati elemeit megtervezzük Ön helyett, a céges logótól a színvonalas weboldalig. A grafikai tervezés során minden Ügyfelünknek olyan egyedi megjelenést tervezünk, amely tartalmi és formai szempontból egyaránt illeszkedik cége arculatához, a webes trendekhez és egyben az oldal funkcionalitását is támogatja.Arculattervezés

Fontos, hogy az arculatot csak a pontos tervezés, illetve specifikálás után kezdhetjük el kialakítani, hiszen a meghatározott funkciók és tartalmi elemek jelentősen befolyásolhatják az adott weboldal megjelenését.

Arculattervezési elemek:

  • logó
  • névjegykártya
  • céges levélpapír
  • weboldal design.

Legyen modern, legyen eszközfüggetlen, legyen Responsive”!!!

A mobilkorszak térhódítása miatt manapság már alapkövetelménynek számít a honlap legkülönfélébb mobileszközökön való megjelenése. A responsive webdesign alkalmazkodik a kijelző méretéhez, ezáltal weboldala a legkisebb okostelefonon is tökéletes vizuális élményt biztosít. Ugyanaz a tartalom jelenik meg minden eszközön, így elegendő csak egyszer szerkeszteni. Az asztali gépeken megjelenő weboldal impozáns és nagy méretű marad, a mobil nézetet pedig a sebességre optimalizáljuk. A mobilbarát kialakítás a legköltséghatékonyabb megoldás, növeli ugyan a projekt árát, viszont jóval olcsóbb mint külön mobil nézetet programoztatni és adminisztrálni.

Ajánlatot kérek